Työkohteet‎ > ‎

Intia

Ongole

Generation New Creation – lastenkoti
paikallinen yhteistyökumppani: People´s Welfare Association  www.indiapwa.org 

Andhra Pradeshin osavaltiossa, Ongolen kaupungissa sijaitseva lastenkoti on perustettu v. 2009. Lastenkodin 20 lasta tulevat joko kaupungista tai lähistön erittäin köyhistä kylistä. Osa on kokonaan orpoja, osalla on jokin elossa oleva sukulainen tai vanhempi, mutta näillä ei ole mitään mahdollisuuksia elättää tai huolehtia lapsista. Ennen lastenkotiin tuloaan 
useimmat ovat kerjänneet kaduilla, eläneet roskapaperin myynnillä ja olleet vailla minkäänlaisia ihmisarvoisia olosuhteita. Monilla on terveysvaivoja tai sairauksia. Lastenkodissa kaikille lapsille taataan koulutus hyvässä koulussa, terveydellinen huolenpito, riittävä ruoka ja hygienia sekä rakkaudellinen ilmapiiri. Lapset pyritään kouluttamaan niin pitkälle kuin nämä suinkin haluavat.


Shalom
Hope-lastenkoti
paikallinen yhteistyökumppani: People´s Welfare Association www.indiapwa.org
 
Andhra Pradeshin osavaltiossa, pienessä Shalomin kylässä vuorten ympäröimänämon erittäin yksinkertainen lastenkoti, joka kärsii paljosta materiaalisesta puutteesta, mutta jossa lapsia hoidetaan suurella sydämellä. Lastenkodilla on pieni viljelypalsta, josta suurin osa ruuasta saadaan.  Tukea annetaan mm. viljelyn kehittämiseen.
Samalla alueella on myös maa-ala, joka on varattu uuden lastenkodin / keskusken rakentamiselle.


Vijayawada
New Hope-lastenkoti
paikallinen yhteistyökumppani: Vision for Asiawww.vfora.org 

Andhra Pradeshin osavaltiossa, Vijayawadan kaupungissa sijaitseva lastenkoti antaa uutta toivoa HIV-positiivisille lapsille. Äideiltään syntymässä sairauden saaneet lapset saavat lastenkodissa asianmukaista hoitoa ja lääkitykset. Heille tarjotaan ihmisarvoinen elämä, koulutus ja huolenpito.